Selamlar arkadaşlar, üzerinde çalışmaya devam ettiğim
Otomatik Upgrade ve Tedarik projesini test süreçlerine katkıda bulunmanız için paylaşıyorum.
Bot Şuan Neler Yapıyor?
- Tedarik Süreci: Seçtiğiniz karaktere göre (Mage, Priest, Rogue, Warrior) NPC'den otomatik olarak armor parçalarını satın alır.
- Upgrade Sistemi: Çantadaki itemları ve scrolları algılayarak Anvil üzerinden belirlediğiniz seviyeye (+6 / +7) basar.
- Banka Depolama: Upgrade döngüsü bittiğinde başarılı olan itemları otomatik olarak bankaya depolar.
- Telegram Bildirimi: Karakterin durumunu ve basılan item sayısını telefonunuza raporlayabilir.
- Giriş Desteği: DC durumlarında otomatik login desteği mevcuttur.
5 Günlük ÜCRETSİZ Demo & Lisans Şartı
Sistemi test etmek isteyen herkese
5 günlük deneme keyi tanımlıyorum. Botun verdiği
Makine ID'sini özel mesajla iletmeniz yeterlidir.
Önemli Not: Botu deneme süresinden sonra beğenip, kullanmaya devam etmek isteyenlerden şahsi bir ücret talep etmiyorum. Lisans aktivasyonu için
TEV (Türk Eğitim Vakfı), LÖSEV veya benzeri, özellikle kız çocuklarının okutulmasını destekleyen kurumlara yapacağınız bağışın dekontunu iletmeniz yeterlidir. Hem işiniz görülsün hem de bir çorbada tuzumuz olsun.
Sistem Gereksinimleri: "Windows 10/11 ve Knight Online'ın pencere modunda (1024x768) çalışması önerilir".
Geri Bildirim: "Hatalarla karşılaşırsanız lütfen bildirin, beraber düzeltelim"
c# DİLİNDE GÖRÜNTÜ İŞLEMELİ MAKRO OLARAK YAZILMIŞTIR. ŞUAN DENEME SÜRÜMÜNDEDİR . GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİM
⚠
Not: Bot, güvenlik ve stabilite gereği gerçek (fiziksel) makineler için tasarlanmıştır. Sanal makine desteği şu an için bulunmamaktadır.
RAR ŞİFRELİDİR KONUYU BEĞENİP MESAJ ATAN KİŞİLERLE PAYLAŞILACAKTIR
Burada bulunan gizli bilgileri görmek için konuyu yanıtlayıp 'Beğen'i tıklamanız gerekir.
VirüsTotal Link ;
Burada bulunan gizli bilgileri görmek için konuyu yanıtlayıp 'Beğen'i tıklamanız gerekir.
VirusTotal
MediaFire Link ;
[REPLY}
[/REPLY]
"⚠
NOT: Botun kaynak kodları çalınmaya karşı şifrelendiği için Virustotal'de yüksek sayıda uyarı çıkabilir. Bu durum tamamen 'False Positive' (yanlış alarm) olup, şifrelenmiş her yazılımda karşılaşılan bir durumdur.Güven sorunu yaşayacak kişiler indirmeyebilir.